Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Över 60 000 kräver hållbart jordbruk

  Den som inte vill se sina skattepengar gå till ”jordbruksstöd som utarmar biologisk mångfald, förorenar vatten, mark och livsmedel eller bidrar till klimatförändringarna”, har fram tills i morgon en möjlighet att skicka ett tydligt budskap till politikerna i Bryssel.

  Det är miljö- och bondeorganisationer från hela EU som har ett upprop riktat till de folkvalda Europaparlamentarikerna som just nu håller på att se över EU:s jordbrukspolitik. Allmänheten ges här en chans att uppmana politikerna att stödja ekologisk odling och jordbruk med höga naturvärden och samtidigt se till så att lantbrukare som får stöd måste använda god jordbrukarsed som gynnar miljön.

  Från Sverige är det Världsnaturfonden, Naturskyddsföreningen och Ekologiska Lantbrukarna som står bakom kampanjen.

  Du hittar uppropet här.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.