Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Pepsi och Coca Cola slåss om att vara mest miljömedvetna

  Efter att Coca Cola lanserat en ny miljövänligare flaska som består till 30 % av plantbaserade material kontrar Pepsi med en flaska som helt och hållet är producerad av plantbaserade material. Coca Cola har tidigare sagt att en sådan teknik ligger flera år fram i tiden, men Pepsi hävdar nu att de lyckats knäcka nöten.

  2012 tänker Pepsi inleda en större testproduktion av flaskan som i övrigt inte är annorlunda från dagens och om allt går väl då, tänker man i framtiden ersätta alla PET-flaskor med den nya miljövänligare flaskan.

  Hur mycket mindre Pepsis ekologiska fotavtryck skulle bli med den här nya flaskan framgår inte från företagets uttalanden.

  Supermiljöbloggen tipsar: Så mycket släpper dina sötsaker ut.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.