Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Rapporteringarna av klimatförändringar sjunker

  2012 satte värmerekord och kan bara överträffas av 1998 i extremt väder. Samtidigt sjunker mediaexponeringen av klimatförändringar, rapporterar Huffington Post.

  Globalt sett har rapporteringen av klimatet minskat med 2% sedan 2011, och fortsätter därmed sin årliga nedgång sedan toppen 2009. En tredjedel av artiklarna som skrevs rörde klimateffekter, så som extremt väder och smältande glaciärer kopplat till den globala uppvärmningen.

  Många trodde att orkanen Sandy skulle öka diskussionerna och medvetandet kring klimatförändringar, vilket den till viss del gjorde. Bland annat övertygades New Yorks borgmästare Michael Bloomberg om vikten av att agera. En ny studie publicerad i Nature (130104) visar att om vi skjuter upp klimatåtgärder ytterligare 20 år kommer det vara för sent, oavsett hur mycket pengar vi lägger ner på att försöka lösa problemen.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.