Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Romney backar i klimatfrågan

  Mitt Romney, republikansk presidentkandidat

  Den republikanska presidentkandidaten Mitt Romney som i vår undersökning utmålades som en av de bättre republikanska presidentkandidaterna backar nu i klimatfrågan. Tidigare sade Romney att han litade på forskarna men nu låter det annorlunda.

  ”I don’t know if [climate change is] mostly caused by humans.” och ”Do I think humans contribute to it? Yes.” sade han nyligen när han blev tillfrågad om hans åsikter i frågan. I och med att även Romney backar allt längre bort från forskningen växer en allt starkare bild av republikanerna som forskningsfientligt parti fram.

  Den enda större kandidaten som utan förbehåll litar på forskarna är nu Jon Huntsman och han ligger i dagsläget kring 1 % i opinionsläget.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.