Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  S varnar för ”dödläge i energipolitiken”

  Enligt Magdalena Andersson, Socialdemokraternas ekonomiskpolitiska talesperson, förlorar Sverige många potentiella investeringar på energiområdet på grund av den rådande situationen.

  Både Expressen och Aftonbladet skriver i dag, med hänvisning till Dagens Industri, om en debatt mellan de svenska riksdagspartiernas alla ekonomiskpolitiska talespersoner, en debatt som arrangerades av just Dagens Industri.

  Här ska Magdalena Andersson ha förklarat Socialdemokraternas ståndpunkt vad gäller energifrågan på följande sätt:

  – Vi tycker att kärnkraften bör avskaffas och ersättas med förnybara energikällor.

  Anledningen, enligt Andersson, är följande:

  – I dag är det totalt dödläge i energipolitiken. Det byggs inga reaktorer och det skapas inte tillräckligt med alternativ. På grund av detta förlorar Sverige potentiella investeringar varje dag.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.