Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  SMB specialrapporterar från klimattoppmöte

  SMB:s extrainsatta klimatredaktion på väg till Bonn

  Denna och nästa vecka pågår FN:s klimattoppmöte i Bonn. Supermiljöbloggen är naturligtvis på plats och kommer att rapportera kontinuerligt under framförallt den första veckan av mötet. 

  Efter det misslyckade COP-mötet i Sydafrika i slutet av förra året fortsätter nu förhandlingarna inom FN:s kommission för klimatet. Intressant i processen kommer vara hur man väljer att gå vidare med den färdplan (Durban Platform) mot ett nytt avtal som man beslöt om i Sydafrika. Färdplanen säger bland annat att man ska komma överens om ett nytt avtal till efter år 2020 – ett årtal som mycket talar för kommer vara för sent.

  Just denna och nästa vecka pågår förhandlingarna i Bonn i Tyskland. Supermiljöbloggen har givetvis skribenter på plats som kommer att rapportera kontinuerligt under framförallt den första veckan av mötet.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.






   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!