Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  SMB tipsar: Sopor ställs ut på Nordiska museet

  På Nordiska museet i Stockholm pågår just nu utställningen ”Sopor” till och med den 25 september 2011. Den presenterar både sophantering genom historien och visar på tankar kring återanvändning och lagning.

  Utställningen visar bland annat i montrar exempel på stockade strumpor och lagade stolsdynor. Utställningen ska fungera som ögonöppnare för de som inte tänker på vad de stoppar ner i sopnedkastet. En produkts liv tar inte slut bara för att den går sönder.

  Sopor och återvinning är aktuellt. Supermiljöbloggen har tidigare berättat att fler och fler vill minska sitt avfall och börja ta ansvar för sina sopor. Samtidigt vet vi att avfallet ökar för var dag som går.

  Slutsatsen torde vara självklar: Det bör bli dyrare att köpa sådant som vi ändå bara slänger och medvetenheten måste öka om vad vår livsstil leder till för konsekvenser.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.