Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  #SMBalm: Vi är Årets Almedalsbloggare!

  Supermiljöbloggen har blivit utnämnda till årets Almedalsbloggare 2012. 
  Juryn bestod av Makthavare.se:s Jonas Morian, Martina Lind från Politometern, Anton Johansson från Twingly och Karin Bäcklund från Bloggplats H12.

  Motiveringen löd: ”Med stark och tydlig närvaro, påtagligt engagemang och kunskap, samt ett skickligt utnyttjande av teknikens alla möjligheter att nå ut med budskap har Årets Almedalsbloggare imponerat stort på juryn. Med en allt mer fragmentiserad Almedalsvecka ökar behovet av sakkunnig och specialiserad bevakning inom viktiga områden. Årets vinnare är ett utmärkt exempel på sådan bevakning. Det här är ett gäng som tydligt visat att de förtjänar utmärkelsen Årets Almedalsbloggare 2012.”


  SMB tackar ödmjukast för denna fina utmärkelse och för allt stöd hittills! Veckan är inte slut än och vi hoppas kunna fortsätta rapportera de viktigaste miljönyheterna till våra läsare!


  Länkar: Pressmeddelandet från Twingly, Makthavare.se:s artikel om vinsten.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.