Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Storbritannien: Regeringen gör sig av med oberoende granskning av miljöpolitiken.

  Den brittiska regeringen, en koalition av liberaldemokrater och konservativa som utsett sig själv till ”den grönaste regeringen någonsin”, har beslutat att upphäva en oberoende kommission som arbetat med att granska och ge råd angående Storbritanniens miljöpolitik.
  Kommissionen, the Sustainable Development Commission, har gett råd som lett till stora besparingar både ekonomiskt och resursmässigt samtidigt som man också vågat leverera radikala förslag som att Storbritannien borde gå över till en ekonomi som inte kräver tillväxt.

  Källa

  Att den borgerliga brittiska regeringen gör sig av med sin egen oberoende granskare gör ju onekligen att man börjar misstänka att dom inte tror på sin egen miljöpolitik.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.