Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Supermiljöbloggen styr upp den svenska miljödebatten

  Foto: Anders Hellberg

  Vill skapa utrymme för en supermiljödebatt.
  Varje onsdag har Supermiljöbloggen haft en gästskribent som fått möjlighet att skriva en kolumn med valfritt miljötema. Det har varit allt från forskare och politiker till artister, aktivister och företagare som ställt upp.
  Några repliker har vi inte tagit in. Men vi har samtidigt känt att det funnits ett stort sug efter en bättre miljödebatt i Sverige. En supermiljödebatt helt enkelt.
  Från och med nu kommer vi därför genomföra två förändringar som ni läsare kan komma att märka av. Dels kommer vi att gå över från onsdagskolumner till en mer renodlad debatt som kan ske lite när som helst under veckan. Dels kommer bloggens egna skribenter att då och då publicera egna ledartexter. Allt det här kommer ske under fliken ”Opinion” på vår sajt.
  Är du sugen på att debattera miljöfrågor? Artiklar och idéer mejlas till vår debattredaktör:
  anders.hellberg(at)supermiljobloggen.se
  (Observera att Supermiljöbloggen drivs helt ideellt och att svar ibland kan dröja.)

  36671_468087139831_7300023_n
  Foto: Anders Hellberg

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.