Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Trafikverket vill sänka förväntningarna inför vinter

  Efter två vintrar med tågkaos går nu trafikverket och säger att resenärerna måste sänka förväntningarna inför den här vintern. Trafikverkets bedömning är att de extra pengar som regeringen gett dom inte räcker, och att de därmed inte har resurser att kunna förhindra förseningar vid större snöfall, eller andra mer extrema väderfenomen, det rapporterar SvD


  – Som resenär måste man i ett hårt snöoväder – där man inte vill ta buss eller bil – också ha lägre förväntningar på järnvägen, säger Tommy Jonsson till SvD.

  I dagsläget beräknar trafikverket att de behöver 27 extra miljarder över loppet av tio år, för att på ett bra sätt kunna utföra sitt uppdrag.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.