Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Tyska befolkningen: Att slippa kärnkraften får kosta

  Som Supermiljöbloggen tidigare skrivit har den tyska regeringen med miljöminister Peter Altmaier beslutat att fasa ut landets kärnkraft och istället storsatsa på förnyelsebar energi.

  Kritiker har tidigare ansett att de höjda elpriserna som väntas inte kommer att uppskattas av befolkningen. Nu visar en ny undersökningatt 72 procent av den tyska befolkningen är positiva till energiomställningen trots höjda elpriser. Endast 24 procent är negativa till omställningen.
  För dig som är mer intresserad av den tyska energiomställningen arrangeras den 20 november seminariet Die Energiewende: Tyskt perspektiv på energiomställningen på tekniska museet i Stockholm.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.