Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Urban Outfitters säljer äkta päls som fejk

  Ekomodebloggen Ecouterre rapporterar nämligen att märket ertappats med att numera försöka kränga päls genom att märka den som fuskpäls. Avslöjandet gjordes av veganaktivisten Joshua Katcher, bloggare på The Discerning Brute, med en metod som beskrivs här.

  Urban Outfitters skrev redan 2009 under ett avtal med PETA där de deklarerar att de inte skall handla med päls och är rubricerade som en fur-free retailer på the Humane Society of the United States hemsida.

  Önskar ni spendera resten av februari i riktig päls med hopp om att folk skall tro att den är fejk rekommenderar Supermiljöbloggen varmt en S Loves C by Spring & Clifton Faux Fur Cardigan.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!