Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Varg tjuvdödades

  En tjuvskytt sköt häromdagen en varg vid sjön Fansen utanför Ockelbo. Sven Lind, polisinspektör i Bollnäs, säger till SR att det inte handlar om nödvärn. Gävle Dagblad rapporterar:

  Det var i måndags som polisen larmades om att en död varg påträffats vid sjön. En patrull åkte till platsen och kunde konstatera att vargen fallit offer för tjuvskytte. Åklagaren har nu inlett en förundersökning om grovt jaktbrott.

  Under riksdagens debatt om vargjakten idag argumenterade ett flertal debattörer, däribland Kristdemokraternas Irene Oskarsson, för att den licensjakt som genomförts i år minskar risken för tjuvjakt. Så tycks inte vara fallet, åtminstone inte i Gävleborgs län.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.