(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Vill du bli skribent på Supermiljöbloggen?

Vi på Supermiljöbloggen växer och vill nu utöka vår redaktion. Vi söker någon med genuint intresse för miljöfrågor som kan bli skribent hos oss. Är du den personen?

Med över 4 200 gillare på Facebook och över 2000 följare på Twitter, är vi en av Sveriges största miljöbloggar. Nu utökar vi vår redaktion och söker ytterligare en skribent.

För att skriva hos oss ska du ha möjlighet att lägga en del tid på bloggen. Allt bloggande är ideellt. I genomsnitt ska du skriva tre inlägg i veckan eller mer. Vi vill också att du har läst eller just nu läser någon form av högskoleutbildning som är relevant för bloggen, alltså kopplat till miljöfrågor, eller att du har skaffat dig liknande kunskaper på annat sätt, till exempel genom att arbeta med frågorna. Vi ser helst sökande av det juridiska könet kvinna.

Utöver detta är följande saker meriterande:
* Tidigare erfarenhet av sociala medier
* Erfarenhet av journalistik eller annat skrivande
* Tidigare engagemang inom någon del av miljörörelsen

Som skribent hos oss får du:
* Glada kommentarer på Facebook
* Möjligheten att lära dig hur man bedriver ett framgångsrikt sociala medier-projekt från insidan
* Nya vänner och kontakter med folk från olika delar av miljörörelsen

Intresserad? Skicka ett mail till tips@supermiljobloggen.se, och skriv ihop ett meddelande där du berättar lite om dig själv, dina erfarenheter och varför du skulle vilja bli en del av vårt lag. Bifoga även ett arbetsprov med ett inlägg som du tror skulle passa bra på Supermiljöbloggen. Vi hörs!

/Redaktionen

SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

Läs vad vi vill göra
Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Du kan nu spara nyheter!

  Lägg till något för att läsa senare eller att kunna återkomma till.

  OBS! De sparas endast i den här webbläsaren.