Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Vindkraft – om riksdagsledamöterna själva får välja

  152 riksdagsledamöter svarade på en enkät utskickad av vindkraftsbolaget O2. Där fick de svara på var de helst ser att sin el kommer ifrån. 81 procent svarade att de vill att deras el kommer från förnyelsebara energikällor. Ingen föredrog el från gas- eller kolkraft. Det tycks som att partifärgen inte spelar någon roll när det kommer till favoritenergikälla, vindkraften är populärast med 30 procent, tätt följd av solkraften som fick 27 procent.

  När det kommer till kärnkraft talar dock partimarkören sitt tydliga språk. Av de 9 procent som satte kärnkraften främst är 85 procent moderater och 15 procent folkpartister.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!