← Tipsa oss!
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Supermiljöbloggen goes swish

”Var sitter ni?” är en fråga vi ofta får. ”I soffan?” är oftast vårt svar.

Få vet om det, men Supermiljöbloggen har varit helt ideell sedan starten 2010. Ett 30-tal skribenter har under åren använt sin fritid och sina pengar för att sprida kunskap om klimat och miljö. Utläggen har gällt kostnader för bland annat server, domän och resor.

Nu var det över sex år sedan vår sajt byggdes om, och vi har utvecklats mycket sedan dess. ”Det är ett under att sidan fortfarande fungerar”, sa nyligen personen som byggde den. Förutom att vi vill slippa gå back på vårt engagemang i Supermiljöbloggen vill vi också kunna utveckla vårt arbete och uppdatera hemsidan utefter vår verksamhet idag.

Därför hoppas vi att ni vill bidra till vår utveckling. Vi har skaffat ett swish-nummer (Swish: 123 270 12 33, Kontonummer 8305-5,4 522 385-6 Swedbank*), och arbetar på lösningar för autogiro och betalkort. Ingen summa är för liten, och alla pengarna kommer gå till bloggen.

Vad ska vi använda pengarna till?

En sak kommer dock inte förändras. Vi kommer alltid lägga alla våra resurser på att pusha för en bättre miljö.


Beatrice Rindevall, Anna Ljungström och redaktionen
2018-09-19

* Har du problem att föra över? Kolla den här guiden.

Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

Läs vad vi vill göra