Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  USA tillbaka i Parisavtalet

  Under gårdagen skrev USA:s president Joe Biden på det dokument som officiellt slutförde landets återanslutning till Parisavtalet.Det skedde 107 dagar efter att hans företrädare Donald Trump under stora åthävor drog sitt land ut ur det internationella samarbetet för att stoppa den globala uppvärmningen. I USA:s frånvaro har Kina försökt ta större plats i klimatdebatten, och det återstår att se om USA kommer att lyckas utmana dem. Men som mycket annat har USA tappat internationellt förtroende under Trumpadministrationen, något som det nya styret är väl medvetna om.

  Vi kan inte snacka oss tillbaka till legitimitet. Vi måste förtjäna det säger John F. Kerry, Bidens klimatsändebud under ett klimatevent i fredags

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra