Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Lars, Alice och Stefan gör något. Vad gör du?

  Det är viktigt att göra bra saker tillsammans. Därför startade Supermiljöbloggen #mittstatement, som ett svar på kampanjen #earthstatement. Ge inspiration genom att skriva vad du gör för klimatet!


  Gör mitt eget snus, blåser därmed Dr Mabusei tobaksindustrin. Gör det du med. Dessutom klimatsmart.#mittstatement https://t.co/XMa2QDenKC

  — stefansundström(@steffesundstrom) December 1, 2015


  #mittstatement Jag jobbar mindre, tjänar mindre för att ha tid att inte ta genvägar och minimera konsumtionen. Återanvänder och lagar.

  — Alice (@hjartat) November 27, 2015


   

  Tack vare teamet bakom 5degrees, SJ och Scandic kan vi erbjuda två paketresor, där två som deltar i kampanjen kommer få ta med sig en vän till Göteborg och gå på en dansuppsättning om klimathotet.

  Glöm inte att använda hashtaggen #mittstatement på facebook, twitter eller instagram och se till att inställningen på posten är publik.

  Läs mer här >>

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.