Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  Stötta Supermiljöbloggen!

  ”Var sitter ni?” är en fråga vi ofta får. ”I soffan?” är oftast vårt svar.

  Få vet om det, men SMB har sedan starten 2010 drivits helt ideellt. Ett fyrtiotal skribenter har under åren använt sin fritid och sina pengar för att sprida kunskap om klimat och miljö. Utläggen har gällt kostnader för bland annat server, domän och resor.

  Förutom att vi vill slippa gå back på vårt engagemang i SMB vill vi också kunna utveckla vårt arbete. Vi vill fortsätta driva på den offentliga debatten och göra nya satsningar på miljöbevakning. Skarpsynt och vetenskapsgrundad miljörapportering är viktigare än någonsin.

  Därför hoppas vi att våra läsare vill bidra till vår utveckling. Ingen summa är för liten. Alla pengar går direkt till SMB:s kärnverksamhet.

  • Swish – 123 136 87 03
  • Med banköverföring (plusgiro) –  197 18 45-1 Nordea

  Vad ska vi använda pengarna till?

  • I steg ett vill vi täcka våra server- och domänkostnader och kunna kompensera tidigare utlägg.
  • I steg två vill vi göra fler aktiviteter, event och insatser för kunskapsspridning. Det kan till exempel handla om föreläsningsarbete, reportageresor och utökad omvärldsbevakning.
  • I ett tredje steg vill vi, om vi får in tillräckligt med pengar, anställa en person som kan jobba avlönat med SMB. Genom att göra det skulle vi kunna utvidga vårt arbete enormt – fler artiklar, fler teman och fler granskningar.

  Bli medlem

  Här kan du också bli medlem i Föreningen Supermiljöbloggen.

  Stötta Supermiljöbloggen – stötta oberoende miljöbevakning!


  SMB-redaktionen

  Har du en fråga eller vill sluta vara månadsgivare? Maila kontakt@supermiljobloggen.se.
  Senast uppdaterat 2022-11-
  27

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.