Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Vargjakten stoppad

  Licensjakten på 30 vargar som skulle skett i februari är stoppad tillsvidare efter beslut från förvaltningsrätten i Stockholm.
  Naturskyddsföreningen och andra miljöorganisationer är nöjda med beslutet och refererar till att EU-kommissionen anser att den svenska vargstammen inte uppnått gynnsam bevarandestatus. Om Naturvårdsverket överklagar förvaltningsrättens beslut kan frågan hamna i kammarrätten där även beslutet från 2013 ligger.
  Det är ansvarslöst att överklaga, menar en representant från Jägareförbundet i Aftonbladet Live TV och trycker på både skador vargen gör samt att fritidsintressen skadas.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.