Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Carlgren: ”Tågunderhållet bedrövligt lågt”


  Medan
  Anders Borg säger att det har överinvesterats i järnvägen och moderatkollegan, infrastrukturministern Catharina Elmsäter-Svärd, menar att det inte behövs mer pengar till järnvägen verkar det som att övriga allianspartier nu börjar gå dem emot. Nu sällar sig även Sveriges miljöminister Andreas Carlgren till de som tycker att satsningar behövs,

  – Det är bara att erkänna att det under lång tid varit bedrövligt låga investeringar i underhållet av järnvägar, säger Andreas Carlgren. Vidare menar han att underhållet har släpat efter under 20-30 år och att det kommer behövas mer resurser under en lång tid framöver. Frågan nu är om småpartierna är starka nog att på allvar stå emot storebror.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.