Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Centrum för miljö- & utvecklingsstudier i Uppsala hotas av nedläggning  Studenter i Uppsala påbörjat en namnunderskrift som är tänkt att förhindra nedskärningar på deras program och kurser i tvärvetenskaplig hållbarhetslära.

  Centrum för miljö och utvecklingsstudier, CEMUS,  står inför budgetnedskärningar på hela 35 procent, vilken kan jämföras med nedskärningar på under fem procent för hela fakulteten. Ett beslut som enligt studenter på CEMUS görs av personer som vet för lite om Cemus verksamhet, uppdrag och framgångar.

  CEMUS som i år firar 20 år är ett program som tillhandahåller tvärvetenskapliga kurser i hållbarhetsfrågor på både master och grundnivå. De är kända för sina mycket engagerande föreläsningar och ett högt elevdeltagande. Personalen arbetar redan bortom betalda timmar. Cemus bibliotek och program fungerar som en bas för många kurser och studenter, inte bara de som läser på just Cemus.

  Här kan ni vara med och skriva under namnlistan.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.