Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Grattis till alla vinnare av Stora Skor-tävlingen!

  Under Almedalsveckan var SMB såklart på plats för att rapportera om miljöpolitiken men också för att dra igång vår tävling #FörStoraSkor. Runt om i Visby hade vi placerat ut stora, lila skor för att uppmärksamma svenskens ekologiska fotavtryck. Den uppmärksamma Almedals-besökaren kunde alltså vinna två biobiljetter till filmen ”Into the Storm” om man hittade en sko och meddelade oss.
  En av våra vinnare hittade en sko redan under Almedalsveckan. Stort grattis även till Savannah, Anette och Sara – biobiljetter är på väg i posten!
  Ps. Tävlingen är nu avslutad och om ni mot förmodan skulle hitta någon sko kvar i Visby så får ni gärna slänga den eller ta med den hem 🙂

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.