Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Han ska utveckla Centerpartiets miljöpolitik

  Nya förslag på miljö-, klimat- och energiområden ska tas fram inför Centerpartiet stämma i Falun i september.

  Rikard Nordin, riksdagsledamot från Göteborg och energipolitisk talesperson för partiet, ska leda den arbetsgrupp inom Centerpartiet som ska ta fram nya politiska förslag då det gäller frågor om miljö, klimat och energi.

  Centerpartiets hemsida framgår att arbetsgruppen går under namnet ”Resultat för miljön” och att bland annat Centerpartiets före detta miljöpolitiska talesperson Roger Tiefensee ska ingå i gruppen.

  Tidigare i veckan skrev Rickard Nordin en debattartikel tillsammans med partiledaren Annie Lööf i Dagens Industri om de ingångsvärden partiet har inför den så kallade energikommission som regeringen avser att tillsätta i slutet av månaden. Här skriver de bland annat:

  Den av riksdagen beslutade och gällande energipolitiken, det vill säga alliansens energiöverenskommelse, ska vara utgångspunkten för samtalen. Sverige har inte råd att tappa fart i omställningen mot mer förnybar energi. Alliansens överenskommelse är unik i sin bredd och inkluderar hela energisystemet. Bland annat med tydliga styrmedel och politik för elproduktion, energieffektivisering, transporter, elnät, och värmeproduktion.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.