Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Naturvårdsverket sågar förbifart Stockholms miljöbeskrivning

  Förbifart Stockholm får tung kritik ifrån naturvårdsverket efter att trafikverket lämnade in sina beskrivningar av miljökonsekvenserna till mark och miljödomstolen. Beskrivningarna kritiseras bland annat för att inte ge en helhetsbild, och för att inte ha låtit alla komma till tals, det skriver SvD.

  Inför byggandet av förbifarten har trafikverket lämnat in fyra miljöbeskrivningar för olika områden i Stockholm som kan komma att påverkas. Men det duger inte menar naturvårdsverket som säger att helhetsbilden blir omöjlig att överblicka när miljöproblemen fragmenteras upp på det sättet. Naturvårdswverket påpekar också att  allmänheten inte har fått komma med synpunkter.
  Detta är inte första gången förbifart Stockholm får kritik, bland annat har den kritiserats hårt för att leda till ökad bilism som kommer omöjliggöra att vi uppnår miljömålen

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.