(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Supermiljöbloggen i Almedalen!

Nu på söndag börjar politikerveckan i Almedalen!
Självklart kommer Supermiljöbloggen vara på plats med flertalet skribenter för att skriva och videoblogga från årets roligaste vecka. Vad säger politikerna om miljöfrågorna? Vilka teman pratar man om på seminarierna? Vem gör bort sig i år på miljöminglet?  Vi rapporterar såklart, och såhär roligt var det förra året!
Nytt för i år är att vi genom ett samarbete tryckt upp ekologiska t-shirts från Gröna Tryck. Självklart är de i ekologisk bomull och tryckta i lite snällare färg än vanligt, och vår kompis Jonas Holm har designat ett häftigt tryck på ryggen. Kom bara fram om du ser någon av oss och säg hej om ni vill prata miljö!
10473367_10154238687225109_2396108435653307378_n
Och på tal om kreativa kompisar. Ni kanske minns Calle Brangsmo? Han har BYGGT en Supermiljöhoj som vi kommer snurra runt på i Visby. Ville bara säga det.
För dig som inte får nog på dagarna så finns det även möjlighet att mingla med miljöeliten på kvällarna. Vad sägs om Miljöaktuellts Stora miljökväll (bara inbjudna i år), Naturskyddsföreningens eko-mingel eller Fairtrade och Vision som utlovar sommarens sjysstaste mingel? Gå gärna med i gruppen Gröna i Almedalen på facebook för mer info om härliga miljöevenemang.
intothestorm_A4 (1)
Vi kommer också ha lite tävlingar i år. Vad sägs om t.ex. sakletarjakt i Visby? Mer om detta senare, men vi kan berätta att det ligger 10 biobiljetter i potten. Denna gång är det våra vänner på Warner Bros. Pictures som sponsrar biljetter till filmen Into the Storm som har premiär 13 augusti. En liten fingervisning om hur världen kommer se ut om vi inte börjar ta klimatfrågan på allvar…
Som vanligt kommer vi ha intervjuer med intressanta människor, bl.a. partiernas ekonomisk-politiska talespersoner. De har även skrivit kolumner som vi kommer publicera på de respektive partiernas dagar under veckan. Vad vill du fråga politikerna? Är det någon speciell person vi bör ställa mot väggen? Eller vill du bara tipsa om roliga grejer som händer? Skicka dina frågor och tankar till oss på tips(a)supermiljobloggen.se eller hashtagga oss på Instagram/Twitter (#smbalm).
Vi ses!

SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

Läs vad vi vill göra
Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Du kan nu spara nyheter!

  Lägg till något för att läsa senare eller att kunna återkomma till.

  OBS! De sparas endast i den här webbläsaren.