Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Supermiljöbloggen kan bli Årets inspiratör

  Har chans att ta hem Swecos pris som delas ut till någon vars ”idéer eller gärningar inspirerat andra till att bidra i arbetet för hållbar samhällsutveckling”.
  I ett pressmeddelande skriver Sweco, som är ett internationellt teknikkonsultföretag:

  Swecos Hugopris fd. Stora Energipriset har delats ut i över 25 år och belönat energibesparande idéer och innovationer. Priset har i år utökats till tre kategorier – Årets Innovatör, Årets Inspiratör och Årets Student.

  – Swecos Hugopris uppmärksammar personer och bolag som med mod och skicklighet bidrar till en god samhällsutveckling. Många fina insatser har gjorts av dem som nominerats i år, säger Tomas Kåberger, professor i Industriell energipolicy vid Chalmers och som i år är juryns ordförande, i pressmeddelandet.
  På onsdag i nästa vecka avslöjar juryn, som förutom Kåberger även består av bland annat Svante Axelsson, Naturskyddsföreningens generalsekreterare, och Katarina Pelin, kommunchef i Båstad kommun, vem som tagit hem priset i de olika kategorierna.
  Supermiljöbloggen, Dennis Pamlin och Gregor Robertson har alla chans på att ta hem priset för Årets inspiratör.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.