Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Tävling: En grön entreprenör vinner 500 000 Euro

  Foto: Jennifer Feuchter

  Har du en bra affärsplan som kan bidra till att minska utsläppen av koldioxid? Segraren i Postkodslotteriets ”Green Challenge” kan vinna 500 000 Euro för att förverkliga sin produkt eller tjänst.
  Den produkt eller tjänst som bäst minskar utsläppen av växthusgaser och är mogen för lansering inom två år har möjlighet att vinna, och sista tävlingsdagen är 3 juni. Du deltar genom att skicka in dina affärsplaner via www.greenchallenge.info. Juryn utser mellan fem och sju finalister som sedan får presentera sina planer för juryn, allmänheten och medierna i Amsterdam i september.
  Förra årets förstapris gick till företaget BioMason och den amerikanska entreprenören Ginger Dosier som utvecklat ett miljövänligt sätt att tillverka tegel, en teknik som vanligtvis ger upphov till enorma koldioxidutsläpp världen över.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.