Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Tips från Klimatkommunerna: Så kan kommuner, regioner och landsting göra klimatvänligare placeringar

  Ny guide om fossilfria placeringar och gröna obligationer.

  Klimatkommunerna är en förening som jobbar aktivt med lokalt klimatarbete. En av frågorna man lagt mycket tid på under det senaste året handlar om gröna finanser.

  För att hjälpa fler kommuner, landsting och regioner i hur de kan jobba med denna fråga har Klimatkommunerna i samarbete med Göteborg Stad och WWF kommit med nytt material.

  Bland annat har en guide (pdf) till fossilfria placeringar och gröna obligationer tagits fram, där det finns ett antal tips på hur det går att minska placeringars klimatavtryck.

  Man har också samlat ett antal olika exempel från kommuner som ställer krav på fossilfria placeringar, och exempel från kommuner som gett ut gröna obligationer.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.