Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Erlandsson duckar för besvärliga frågor

  Eskil Erlandsson verkar ju inte riktigt vilja prata med alla som berörs av dom beslut han är ansvarig för, ibland finns det helt enkelt inte tid och ibland är det inte helt lätt att svara på alla besvärliga frågor.

  Det senare fick tidningen Fiskejournalen erfara när man försökte få Erlandsson att svara på några frågor om Sveriges syn på EU-kommissonens förslag om laxförvaltning i Östersjön. När Fiskejournalen gav Erlandsson en andra  chans att svara på deras frågor valde han helt enkelt att skriva ett två sidor långt brev utan några svar på frågorna. Det är svårt att beskriva hur avslappnat och nonchalant Erlandsson undvek frågorna, kanske skulle man kunna beskriva det som att han var som Muhammad Ali, om Ali skulle bara sväva och aldrig sticka. Det är bäst att ni läser Fiskejournalens brev och sedan Erlandssons svar och bildar er en egen uppfattning, kommentera gärna i kommentarsfältet och berätta om ni hittar ett tillfredsställande svar till någon av frågorna.

  Nu har iallafall de tålmodiga människorna på Fiskejournalen gett Erlandsson en tredje chans att inleda en dialog; den här gången börjar dom med en enkel fråga om varför han röstade för dubblade fångstkvoter för lax i Östersjön. I och för sig har Erlandsson redan förklarat varför han röstade för en dubblad kvot, han har bara inte förklarat hur han kan veta bättre än den vetenskapliga organisation som brukar ge råd om EU´s fiskekvoter och rekommenderade en sänkning av kvoten för lax i östersjön.

   

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.