Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Bota klimatförvirringen med PUSH Sverige

  Är det någon som faktiskt fattar vad som händer? Vad är COP21 och vad beslutas om i Paris mellan den 30 november och 11 december?

  Det frågar sig organisationen PUSH Sverige som imorgon, 4 november, anordnar eventet ”Klimatförvirring” för alla som vill reda ut frågetecknen.

  PUSH har bjudit in personer som vet hur COP-förhandlingar går till, vad som är viktigt att veta, hur/när/vad/vem vi behöver vara extra uppmärksamma på under förhandlingarna i Paris, och kommer ta upp vad du och jag kan göra.

  Parallellt i olika svenska städer anordnas event och de talare som finns på plats i Stockholm och Malmö kommer att livestreamas genom en officiell youtubekanal. Du kommer kunna hitta filmerna efteråt på www.pushsverige.se.

  Eventlänkar till klimatförvirring i…
  MALMÖ : http://on.fb.me/1LOFKqA
  STHLM : http://on.fb.me/1LPNxo3
  UMEÅ : http://on.fb.me/1jNfzd3
  UPPSALA : http://on.fb.me/1GuPN7l
  HELSINGBORG, FN- föreningen : http://on.fb.me/1NDdUAk


  Vill du engagera dig eller fixa ett lokalt event? Hör av dig till johline.lindholm@pushsverige.se

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.