Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  "Man har uppmanat mig att vara tålmodig, men vi har varit tålmodiga i 30 år"


  Frankrikes miljöminister Nicolas Hulot avgår i protest mot obefintlig klimatpolitik, rapporterar TT.
  Det var i tisdags som den dåvarande miljöministern i direktsänd fransk radio lämnade beskedet att han lämnar regeringen, efter endast ett år som minister.

  Man har uppmanat mig att vara tålmodig, men vi har varit tålmodiga i 30 år. Vi avancerar inte med de frågor som rör miljön. Jag har inte fått tillräckligt med stöd eller resurser, säger han i radiointervjun.

  Hulot, som varit en av den franske presidenten Emmanuel Macrons mest populära kabinettmedlemmar, meddelar att han känner sig ensam i sitt miljöengagemang. Han tackade ja till en plats i Macrons regering efter att ha nekat tre tidigare presidenter. Beslutet att lämna regeringen var ett personligt val som han fattade ensam efter vad han anser vara alltför långsamma framgångar på miljöområdet.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!