Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Mer vindkraft del av lösning enligt Maud Olofsson

  I dagens SVD säger Maud Olofsson (C) att klimatmålen inte ska offras när elpriserna stiger. Hon vill se mer satsningar på vindkraft bl.a. genom privata aktörer och menar att konkurrensen därigenom kommer bli bättre. Olofsson menar att det är omöjligt att diskutera elpriser utan att nämna de långsiktiga klimat- och utsläppsmålen.

  Jag tänker fightas allt jag kan för att vi ska klara klimatmålen. Vi kan inte offra dessa bara för att det blir en kall vinter. Men det ska göras till lägsta möjliga kostnad för konsumenten, säger Maud Olofsson.

  Men Olofsson har i så fall en del att jobba med. Den svenska vindkraften ligger nämligen långt efter om man jämför internationellt.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.