Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Ny kolumn: Sara Andersson

  Ny vecka och dags för ny kolumn. Denna vecka är det Sara Andersson, ekonomistudent och pedagogisk utvecklare inom utbildning för hållbar utveckling som skrivit kolumnen.


  Sara Andersson arbetar sedan många år på Centrum för miljö och utveckling (Cemus) på Uppsala Universitet där hon förutom att syssla med pedagogisk utveckling bland annat drivit kurser inom global ekonomi och hållbar utveckling. Hon har precis gått tillbaka till skolbänken för att skriva en masteruppsats om ekonomi, tillväxt och ekonomiska strukturer. I kolumnen har hon skrivit om hållbara investeringar och hur det hänger ihop med både pyramider och Sveriges lån till Slovenien. Hållbara investeringar har intresserat Sara sedan hennes tid på GlobalFOCUS som hon var med och grundade. Sara skriver bland annat:

  Värt att notera är att Carlgren nu tycks gett upp tanken om ett Sverige som föregångare i klimatfrågan. ”Ingen kan tro att lilla Sverige ska kunna stoppa detta. Att säga nej skulle vara en meningslös protest” fortsätter Carlgren i söndagskvällens rapportsändning.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.