Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Dumheter

  Presidentkandidat: ”Jag älskar lukten av utsläpp”

  DUMHETER. Sarah Palin, republikansk kandidat till att ta över som president i USA, slinter ibland med orden. Nu senast under ett av hennes PR-jippon.

  Varje år genomförs den så kallade Memorial Day Parade i Washington DC. Det är en parad som samlar 500 000 motorcykelsveteraner. I år passade presidentkandidaten Sarah Palin på att delta, men när hon skulle förklara sitt engagemang för motorcykelparader blev det lite fel.

  ”Jag älskar den där lukten av utsläpp”, blev hennes motivering.

  Visst, nu tar vi citatet lite ur sitt sammanhang, men med tanke på hur aktivt republikanerna motverkar en progressiv miljöpolitik så anser vi på Supermiljöbloggen ändå att citatet är en ganska passande beskrivning av deras inställning.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.