Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Ministern lovar: Snart kan du få betalt för elen du producerar

  Energiminister Anna-Karin Hatt lovar att lägga fram ett konkret förslag om nettodebitering av el under nästa år, det skriver Ny Teknik

  Att du ska kunna få ersättning för den el som dina solpaneler eller din vindsnurra producerar och matar in i elnätet har varit ett förslag som många har velat genomföra länge. Men hittills har det varit mycket snack och lite verkstad. Frågan har utretts två gånger av regeringen utan att någonting har hänt. Men nu lovar energiminister Anna-Karin Hatt att en tredje utredning ska leda till ett konkret förslag under nästa år. Ett sådant förslag borde gynna både enskilda konsumenter som vill satsa på förnybar el hemma, och sol och vindindustrin i helhet. Nu hoppas vi att Hatt håller vad hon lovar, så blir 2013 lite bättre än det hade varit annars!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.