Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Isabella Lövin avgår

  Isabella Lövin Utrikesdepartementet Minister för Internationellt utvecklingssamarbete och Klimat Vice Statsminister Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

  – Nu är det dags för mig att bestämma vad jag vill göra de kommande fem åren. Snart går vi in i valrörelse inför 2022, och mitt möjliga mandat som språkrör löper ut under den kommande mandatperioden, berättar hon för DN.

  Det säger Isabella Lövin till DN samtidigt som hon meddelar sin avgång. Hon säger att det är dags att runda av sin tid i politiken och göra någonting annat.

  Tidigast i slutet av januari nästa år kan ett nytt kvinnligt språkrör vara på plats, och Isabella Lövin meddelar att hon kommer att sitta kvar tills det nya språkröret tar över.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.