Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Klimat blir huvudämne i Agendas partiledardebatt

  Kritiken har gett resultat! Efter stormen när SVT:s Agenda under förra partiledardebatten helt struntade i att ta upp klimat- och miljöfrågor har det nu blivit ett huvudämne under söndagens debatt. 

  Läs också: Klimatet struket från morgondagens Agenda – men isen smälter ändå


  Såhär skriver SVT:

  Ämne 2: Klimat och miljö

  Klimatet är en av de frågor som oroar svenskarna allra mest, enligt SOM-undersökningen. Och höstens budgetar, både oppositionens och regeringens, innehåller en hel del satsningar på området.

  Både Centerpartiet och Miljöpartiet gör anspråk på att ha den bästa politiken på miljöområdet men står samtidigt på helt motsatta sidor i flera viktiga miljöfrågor. Bland annat när det gäller flygskatt och kilometerskatt.

  – Då ska vi tala om de åtgärder som regeringen vill införa men också kritiken från andra partier om att de inte är tillräckliga eller slår fel, säger Mats Knutson.

  Duellen: Centerpartiets Annie Lööf möter Miljöpartiets Gustav Fridolin i frågan om klimatet.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.