Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Klimatfesten Run for your life når snart den kungliga huvudstaden

  Vid lunchtid idag passerar löparna Karolinska Universitetssjukhuset i Solna med siktet inställt på den svenska huvudstaden.

  Är du i Stockholm och känner för en liten joggingtur? Eller varför inte bara stå och heja på löparna när de tar sig fram genom staden? Häng med du också!!!

  Flera kända namn dyker upp på löparfesten för att från hand till hand föra stenen vidare mot Paris. Växlingsbyten sker bland annat vid Odenplan, KTH, Mynttorget, Dramaten, Bio Rio mm. Besök hemsidan Runforyourlife.nu för mer exakta tider och platser. Lena Endre är den person som tar över stenen vid Dramaten och springer för sitt liv söderut mot Paris.

  1000 personer med tusen olika berättelser varför de springer för klimatet. En sak har de gemensamt – de vill få till en förändring.

  Samtidigt som löparna springer igenom staden kommer olika event hållas runt om för att uppmärksamma klimatfrågan. Bio Rio kommer visa dokumentärfilmen This changes everything, FROSSA, en teaterföreställning  om klimatet, eller fars rättare sagt, går av stapeln vid Unga Klara. Det kommer dessutom vara klimatprat och klimatförvirring på olika platser i stan.

  Run for your life är en klimatstafett som pågår dygnet runt, där löpare tar sig från Kiruna i Arktis till franska Paris. Ensam skulle uppdraget att föra den samiska stenen till Paris varit svårt, när tusen löpare hjälps åt att bära den en liten bit var blir det lättare, något som projektet också handlar om. Tillsammans är vi starka och kan få till förändringar.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.