Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Supermiljöpodden #9 – Svenska biobränslens vara eller icke vara

  Foto: Vera Telemo och Ellen Palm

  Det senaste året har debatten om den svenska biodrivmedelsproduktionen gått varm. Ska producenterna få fortsatt stöd från staten och varför kräver stödet ett godkännande av EU-kommissionen? Bör inte Sverige införa en kvotplikt som alla andra EU-länder? Och hur ska vi egentligen nå målet om en fossilfri fordonsflotts? Detta och mycket mer diskuteras i detta avsnitt av Supemiljöpodden med Vera Telemo och Ellen Palm. 


  Tidigare avsnitt:


  SMB:s poddare heter Vera Telemo, nybliven miljövetare som tidigare har jobbat med studentradion i Lund, och Ellen Palm, som är civilingenjör och jobbar på Lunds universitet med energi- och klimatforskning. Ellen har också jobbat på studentradion i Lund och driver kampanjen PlastfriNovember.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.