Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  We want you! Supermiljöbloggen söker nya skribenter + kassör

  Vill du bli en del av Sveriges största och bästa miljöblogg? Häng på, vi på Supermiljöbloggen letar nu nya vassa personer till vår redaktion!

  Sedan 2010 har vi bevakat klimat-, miljö- och hållbarhetsfrågor, kombinerat med föreläsningar, event och kampanjer. Idag har SMB vuxit till att bli Sveriges största miljöblogg och bär häftiga priser såsom bästa Almedalsblogg och Årets miljöhjälte i bagaget. Nu vill vi bli fler! 
  Vi tror att du som ansöker om att bli skribent är en dedikerad miljönörd som är snabb på tangenterna. Du behöver ha ett genuint engagemang och kunna avsätta tid för skrivandet.
  Utöver nya skribenter söker vi även en kassör till vår styrelse. Du bör ha erfarenhet av redovisning eller annat ekonomiarbete.
  Som SMB:are blir du del av en tight och hjälpsam redaktion. Arbetet är ideellt och oavlönat, men men ger möjlighet till  en plattform med över 30.000 FB-följare, ett grymt nätverk och en möjlighet att verkligen kunna påverka.
  Intresserad? Klart du är! Mejla en kortare introduktion av dig själv och dina eventuella specialkunskaper anna.ljungstrom@supermiljobloggen.se. Om du har siktet inställt på skribentrollen ska du bifoga en egenskriven nyhetsartikel i linje med SMB:s stil. Artikeln ska vara relativt kort och röra ett aktuellt ämne.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.