Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Stötta Supermiljöbloggen!

  ”Var sitter ni?” är en fråga vi ofta får. ”I soffan?” är oftast vårt svar.

  Få vet om det, men Supermiljöbloggen har sedan starten 2010 varit helt ideell. Ett trettiotal skribenter har under åren använt sin fritid och sina pengar för att sprida kunskap om klimat och miljö. Utläggen har gällt kostnader för bland annat server, domän och resor.

  Förutom att vi vill slippa gå back på vårt engagemang i Supermiljöbloggen vill vi också kunna utveckla vårt arbete. Vi vill fortsätta driva på den offentliga debatten och göra nya satsningar på folkbildande miljöinformation.

  Därför hoppas vi att våra läsare vill bidra till vår utveckling. Vi har numera ett swish-nummer och arbetar på lösningar för autogiro och betalkort. Ingen summa är för liten, och alla pengarna går direkt till Supermiljöbloggens kärnverksamhet.

  För att stötta oss:

  • Med Swish – 123 270 12 33
  • Med banköverföring* –  clearingnummer: 8305-5, kontonnummer: 4 522 385-6, Swedbank

  Vad ska vi använda pengarna till?

  • I steg ett vill vi täcka våra server- och domänkostnader och kunna kompensera tidigare utlägg.
  • I steg två vill vi göra aktiviteter, event och insatser för kunskapsspridning. Det kan till exempel handla om marknadsföring, föreläsningsarbete och utökad omvärldsbevakning. Enligt vår interna policy får marknadsföringen endast motsvara max 1% av inkomsterna.
  • I ett tredje steg skulle vi, om vi får in tillräckligt med pengar, vilja anställa en person som kan jobba avlönat med Supermiljöbloggen. Genom att göra det skulle vi kunna utvidga vårt arbete enormt, både gällande inlägg, bredd på frågor, stabilitet och driv.

  Swish eller ej, en sak kommer dock aldrig förändras. Vi kommer alltid lägga alla våra resurser på att pusha för en bättre miljö.


  Redaktörer Beatrice Rindevall & Anna Ljungström med redaktionen
  Senast uppdaterat 2020-11-20
  * Har du problem att föra över? Kolla den här guiden.

  Har du frågor? Kontakta styrelse@supermiljobloggen.se.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra