Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Föräldrarna har fått nog: ”Offra inte våra barn!”

  Nu har de tröttnat. Efter besvikelser som följs av ytterligare ouppfyllda löften har ett nätverk bildats för föräldrar som oroar sig för sina barns framtid. Föräldravrålet har bara på några dagar gillats av över 2000 personer på Facebook.

  Nätverket bildades för att säga ifrån till politiker för bristande åtgärder mot klimathotet. De beskriver sig som farmödrar, morbröder, gammelmostrar, gudfäder och vänner som fått nog och vill att klimathotet ska få högsta politiska prioritet. På deras hemsida finns bland annat ett öppet brev till politiker, en namninsamling samt en lista på ”10 saker du kan göra” med olika sätt för att sprida ordet. Nätverket är politiskt obundet och riktar sig till alla som oroar sig för framtida generationer.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.