Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Fortfarande knäpptyst om klimatet

  Igår var det Liberalernas dag under Almedalsveckan. Hela veckan genomsyras av hållbarhet och diskussionerna om klimatproblematiken är viktigare än någonsin, men det är fortsatt tyst från partiledare nummer två.  
  Söndagens tal av Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt nämnde enbart klimatet i ett litet exempel. Frågan fick ungefär en sekunds utrymme, resten ägnades åt att prata om vården och att kritisera andra partier.
  Jan Björklund lyckades med konststycket att slå detta. Inte ett ord om klimatet under hans tal under partiets dag under måndagen. Istället ägnades talet åt segregation och skolan, men även då vad alla andra partier gör fel.
  Många ägnar Almedalsveckan åt att jobba hårt för att lyfta fram klimatproblematiken. Åtskilliga seminarier och tal om hållbarhetsfrågan hålls runtom i Visby, men det är en olöst gåta varför frågan inte tycks vara värd att ens nämna under partiledartalen.
  Hör Björklunds tal här. 
   

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.