Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  Det kan vara så att stenen satts i rullning. Flera företag har redan tagit steget mot hållbarhet och nu sällar sig de mäktiga Rockefeller-bröderna till skaran.
  Rockefeller är en av de mäktiga familjer i USA som byggt sina rikedomar på olja. Under söndagens klimatmarsch i New York, med anledning av FNs klimatmöte, deklarerade Valerie Rockefeller Wayne att de tillsammans med flera andra företag kommer att sluta upp med att investera i fossila bränslen. Investeringarna ska nu endast gälla förnybar energi som sol- och vindkraft.
  Investeringarna från Rockerfeller Brothers Found har ett värde på 860 miljoner dollar och ska ingå i det amerikanska näringlivets system ”divest-invest” som innebär att man säljer av fossila fonder och aktier och investerar i hållbara energisystem.
  När till och med amerikanska oljemagnater börjar ställa om för en hållbar framtid finns det inga ursäkter kvar längre.
   

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.