Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Rekord för vindkraften under 2019

  Stora satsningar på havsbaserad vindkraft i USA och Kina ger ett starkt uppsving för det förnybara energislaget. Under fjolåret ökade världens totala vindkapacitet med 19 procent.

  Efter ett år av rekordtillväxt för både havs- och landbaserad vindkraft har den globala kapaciteten ökat med en femtedel, rapporterar The Guardian.

  The Global Wind Energy Council konstaterar i en ny rapport att USA och Kina fortfarande är de största marknaderna för vindkraftsutvecklingen. Tillsammans står de två länderna för två tredjedelar av tillväxten i vindkraften.

  2020 har förutspåtts bli ännu ett rekordår, men det finns en stor risk att coronaviruset sätter käppar i vindsnurrorna för satsningar på förnybar energi.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.