Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Supermiljöbloggen söker nya styrelseledamöter

  Brinner du för miljö- och klimat? Vill du hjälpa oss möjliggöra ännu mer vettig och folkbildande miljöbevakning? Sök till styrelsen!

  Supermiljöbloggens styrelse och redaktion jobbar tillsammans för att fylla luckan i medias miljö- och klimatbevakning. Vi opinionsbildar och folkbildar om vår tids absolut viktigaste utmaningar. 

  Nu letar vi efter nya personer som vill engagera sig för miljön. SMB:s styrelse ansvarar för frågor som rör ekonomi, samarbeten och långsiktig strategi för att växa och bli ännu bättre. Vi sitter på geografiskt olika platser, så det spelar ingen roll var i landet du befinner dig. Ung som gammal, man som kvinna, inbiten miljönörd som nyfiken nybörjare – alla är välkomna att söka! Vi är extra intresserade av dig som kan tänka dig att vara kassör eller har erfarenhet av analys av användar/besöksdata. Matchar det inte dig så väl? Sök ändå för sjuttsingen! 

  Styrelsen har regelbundna möten ungefär varannan månad. Däremellan lägger ledamöterna ner varierande tid på egna uppgifter. Uppdraget är (liksom allt arbete inom Supermiljöbloggen) helt ideellt. Det vi kan erbjuda är erfarenhet, inflytande, ett bredare nätverk och en chans att verkligen påverka. Du får en möjlighet att bidra till och forma Supermiljöbloggens prisbelönta arbete och strävan för en bättre värld. 

  Nyfiken? Klart du är! Skicka några rader om dig själv till belinda@supermiljobloggen.se senast 25 april. 

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.