(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Supermiljöbloggens styrelse söker nya ledamöter

Foto: Pixabay (CC0)

Nu finns det möjlighet att bidra till utvecklingen av en av Sveriges största miljösajter! Föreningen Supermiljöbloggen söker en kassör och en sekreterare – så passa på att nominera dig själv (eller någon du känner).

Det är fantastiskt om du har erfarenhet av föreningsarbete, ekonomi eller föra protokoll, men det är inget krav – det viktigaste är att du är noggrann och intresserad av Supermiljöbloggens arbete!

Styrelsens säte är i Stockholm, men du kan bo vart du vill. Läs mer om de olika positionerna nedan. 

KASSÖR
Som kassör har du hand om de övergripande ekonomiska uppgifterna i styrelsen. Uppgifterna handlar om att berätta för resten av styrelsen hur det står till med finanserna, sköta bokföringen och deala med Skatteverket. Kassören är ansvarig för budget samt resultat- och balansräkning och är tillsammans med ordförande firmatecknare för föreningen.

SEKRETERARE
Som sekreterare är du ansvarig för att skriva protokoll och arkivera dem på något vettigt ställe. Helt enkelt ha koll på alla papperna är i ordning. Sekreteraren är också ansvarig för verksamhetsberättelsen samt att ta fram förslag på verksamhetsplan varje år. 

***

Styrelsen har möte drygt varannan månad och årsmöte varje år i mars. Däremellan förväntas ledamöterna att lägga ner egen tid på varierande uppgifter. Uppdraget är (liksom allt arbete inom Supermiljöbloggen) helt ideellt och inte arvoderat. Det vi kan erbjuda är däremot erfarenhet, ett bredare nätverk och inflytande. Du får en möjlighet att bidra och forma Supermiljöbloggens prisbelönta arbete och strävan för en bättre värld. Det är väl inte så pjåkigt, ändå?

Skicka en kort text om dig själv (eller en kompis som du tror passar) samt eventuella frågor och funderingar till ordförande Belinda på belinda@supermiljobloggen.se så snart du kan.

SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

Läs vad vi vill göra
Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Du kan nu spara nyheter!

  Lägg till något för att läsa senare eller att kunna återkomma till.

  OBS! De sparas endast i den här webbläsaren.