Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Positiva nyheter

  Supermiljöbloggen startar faktasida!

  Foto: Julia Cameron

  Undrar du hur miljövänligt biobränslen är? Eller vill du veta hur vår överkonsumtion påverkar klimatet? Nu lanserar Supermiljöbloggen Miljöfakta – en sida helt dedikerad till vetenskapligt baserad fakta som ger lättförståeliga svar på alla möjliga miljöfrågor.

  Vi på Supermiljöbloggens redaktion har länge saknat en webbaserad plattform för lättfattlig miljöfakta. Som ett svar på det beslutade vi oss att själva starta sidan Miljöfakta.

  Det är en samlingsplats för miljöinformation som bland annat riktar sig till dig som är skolelev eller lärare, men också till dig som bara är nyfiken på jordens just nu mest avgörande frågor. Förhoppningen är att sprida kunskap om allt ifrån transporternas klimatutsläpp till matens miljökonsekvenser och människans påverkan på havsmiljön.

  Tanken är att Miljöfakta ska vara levande och hela tiden uppdateras i takt med nya vetenskapliga rön. Vi startar med en handfull ämnen, men under tidens gång kommer sidan fyllas på med ännu fler djupdykningar i fler spännande områden. Vi hoppas att ni läsare ska uppskatta satsningen!

  Varmt välkomna till Miljöfakta! >>

  Vill du tipsa om ett särskilt ämne vi borde lyfta på Miljöfakta? Kontakta oss på tips@supermiljobloggen.se.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.